Wok

Mmmm, lagade just mat...
Kycklingwok med Sweet & Sour ihop med äggnudlar!
Det blev supergott!
Och såg nästan ut som på bilden, bilden är lånad från Google.
How to:
Bryn små kuber med kycklingfilé i en stor/djup panna (t.ex. traktör- eller wok-),
jag använde olivolja för att bryna i. Sen kryddade jag med vitlökssalt och kebabkrydda.
När kycklingen brynt färdigt, ha i frysta wokgrönsaker och lite mer olivolja.
Stek på rätt så hög värme, men se till att röra om ofta!
Koka äggnudlar i separat kastrull i 3 minuter, häll av och låt stå.
Sänk värmen, låt hela blandningen få mojsa till sig lite på låg värme.
Sen är det dags att ha på Uncle Ben's-såsen, jag valde Sweet & Sour för den passar väldigt bra.
Rör runt så att allting får en fin blandning, låt sen stå på låg värme i ca. 5 minuter.
Sen är det bara att servera nudlarna med woken! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0